Verslag BH wedstrijd KG de Ypelaar

Zondag 23 april 2017 was de eerste wedstrijd van dit jaar en wel bij KG de Ypelaar. We begonnen gelijk met het Provinciaal Kampioenschap. Inclusief de beginners waren er 34 deelnemers en dat is niet verkeerd.

Van onze kringgroep waren er 9 aanmeldingen, Linda met Owen en Emy, Karin met Gaya, Marion met Jules, Bart met Nero, Anouschka met Raico, Kelly met Bo, Danique met Buck en Sabrina met Mack.

Er zijn 4 U-tjes gelopen, 1 op het vast parcours en 1 bij de jumping door Linda met Emy (Emy moet nu nog 1 U-tje om over te gaan naar de 2e graad). Verder op de jumping nog door Bart met Nero en Marion met Jules. Bart behaalde jammer genoeg een D-tje op het vp. Zo ook Karin met Gaya in de open klasse (dit was trouwens een heel moeilijk parcours, er was maar één persoon die zonder D-tje rondkwam). Bij de jumping maakte ze het weer goed. Kelly heeft wederom (met uitzondering van het struikelblok, de paaltjes) goed gelopen, dit komt wel goed. Anouschka heeft ook nog wat problemen met de paaltjes, was dat er niet geweest dan had ze dicht tegen haar eerste U-tje aangezeten. De pechvogel was Danique met Buck, hij maakte er echt een spelletje van en terwijl hij soms ook hele leuke stukken ertussen heeft zitten, we zullen gewoon af moeten wachten hoe zich dat gaat ontwikkelen bij hem. De koploper was Sabrina, ze liep gewoon boven verwachting alle ronden heel goed in de beginnersklasse, gewoon leuk om te zien.

Klik hier voor alle foto's!

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

 

1e graad

Anouschka

5

11

12

 

1e graad

Kelly

 

12

 

 

1e graad

Danique

20

 

 

 

1e graad

Bart

6

 

6

 

 

1e graad

Marion

4

6

8

Prov. Kampioen Zuid Holland/Utrecht

1e graad

Linda met Emy

2

2

5

Prov. kampioen Noord Holland

Open

Karin

7

 

1

 

Veteraan

Linda met Omen

8

3

 

2

Prov. kampioen Noord Holland

Beginner

Sabrina

 

2

 

 

 

Provinciaal kampioen startersklasse Zuid-Holland/Utrecht Marion Gruter met Jules en

Linda Wets met Emy Provinciaal kampioen startersklasse Noord-Holland.

Provinciaal Kampioen veteranen klasse Noord-Holland Linda Wets met Omen.

NIEUWS ALERT

NK Agility Apeldoorn 2018

Het verslag van het NK Agility in Apeldoorn op 26 augustus 2018 staat online! Klik hier!

 

Sponsors