Auteur: Ada

Winterstop vanaf donderdag 24 december tot en met zaterdag 2 januari 2016. Zondag 3 januari 2016 beginnen we weer met speuren en appel waarna we een Nieuwjaars brunch hebben.
 

 Auteur: Ada

Onze kringgroep heeft er 2 gecertificeerde pakwerkers bij en wel Sam en Henk.
Beide zijn afgelopen zondag in Beesd geslaagd voor C pakwerker.
 
Namens de vereniging gefeliciteerd.

Auteur: Ada

Zaterdag en zondag 14 en 15 november werd de 4e kleine wereldkampioenschap behendigheid gehouden in Saarburg Duitsland. 

Karin en Linda hadden zich geselecteerd maar gezien de leeftijd van Owen heeft Linda zich bij de laatste wedstrijd (KG de Ypelaar) teruggetrokken van deelname. Karin liep in de A2 klasse. Het waren heel moeilijke parcoursen en op de zaterdag heeft Karin 2 D tjes gelopen.

Op de zondag liep ze 1 D tje en de andere ronde liep ze prima. Jammer genoeg bleek het hier dat de tijdwaarneming niet mee was gelopen dus moest ze als laatste nog een keer het rondje lopen. Gelukkig telde de fouten en de weigeringen niet meer maar was het enkel om de tijd neer te zetten. Ze eindigde hier op de 3eplaats.


 

Auteur: Alex Veldhuizen

Johan Spithoven heeft een speldje van de VDH in ontvangst mogen nemen omdat hij 40 jaar lid is van de VDH.


 

Auteur: Ada

Op 10, 11 en 15 november a.s. is de club gesloten. Dit i.v.m. de kleine WK behendigheid in Duitsland waar Karin met Gaya aan meedoen. Vanaf 17 november zijn er weer gewoon trainingen.

 

Auteur: Ada

Zondag 4 oktober KG de Ypelaar.

Bij deze wedstrijd ging het niet alleen om de eindstand Hond van het Jaar maar ook om de eindstand van de selectie voor de kleine WK in november 2015 in Duitsland. De keurmeester was Jan Langius. Er waren totaal 28 deelnemers. De deelnemers van onze eigen kringgroep waren: Linda met Owen in de veteranen klasse (voor het eerst), Karin met Gaya in de open klasse (ook voor het eerst), Bart met Nero en Marion met Jules in de startersklasse en Linda met Emy en Erik met Uzzo in de beginnersklasse. Het was een goede wedstrijd, Karin is geselecteerd voor de kleine WK. Bart is totaal 4e geworden en Marion 6e. Verder is Erik in de beginnersklasse 1e geworden. Het moet gezegd worden de parcoursen voor die dag waren niet allemaal even gemakkelijk.

 

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

Spel

Veteraan

Linda

4

-

2

3

Open

Karin

5

3

-

1

Starters

Marion

8

6

7

4

Starters

Bart

-

3

9

8

Beginner

Linda

1

-

-

6

Beginner

Erik

-

1

2

3

UDHV Behendigheids Team 2015

Het team voor de kleine WK in Duitsland, met Karin en Gaya


 

 

Auteur: Ada

Diva de hond van Chris die voor het eerst onze nieuwe haag, gesponsord door Chris Bierman (waarvoor onze hartelijke dank) in gebruik neemt.

Onze  pakwerkers Richard, Henk en Sam bij de nieuwe haag.


 

Auteur: Ada

Zaterdag 26 september was het VVDH kampioenschap bij KG Geel (België)

Namens onze kringgroep waren Linda met Omen en Karin met Gaya ingeschreven in de open klasse. Verder Linda met Emy en Eric met Uzzo in de beginners klasse. Linda met Omen heeft op de dag zelf in de veteranenklasse gelopen. Owen liep de laatste weken niet helemaal goed en Linda wilde geen risico lopen. Ze heeft besloten dat vanaf dat moment Owen alleen nog maar in de veteraneklasse gaat lopen. Karin liep bij het eerste spel en bij het vast parcours niet goed, dat heeft ze weer goedgemaakt door op de jumping snel en foutloos rond te komen. Eric liep 2 maal tegen een D tje aan maar hij moet erg tevreden zijn, de eerste wedstrijd niet op eigen terrein met vreemde toestellen. Uzzo heeft gewoon goed gelopen. Emy had het eerste rondje zoiets van wie zie ik allemaal, wie kan ik begroeten, maar in de loop van de dag kreeg Linda steeds meer contact met haar en ging het steeds beter. Beide zien er belovend uit voor de toekomst.

 

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

totaal

Open

Karin

 

D

1

-

Veteraan

Linda

2

D

1

-

Beginner

Eric

9

D

D

-

Beginner

Linda/Emy

 

D

2

-


 

Auteur: Ada

Zondag 6 september 2015 het individueel Provinciaal Kampioenschap bij KG UDHV

Deelnemers van onze eigen kringgroep waren: Linda met Omen (open klasse) Karin met  Gaya, Colinda met (leen) Vito en Bart met Nero (startersklasse) verder Erik Passchier met Uzzo in de beginners klasse.

Er is veel hand en spandiensten verleend van onze leden (en niet leden) om deze dag tot een succes te maken, waarvoor onze dank.

Het was een goede wedstrijd. Gelukkig was het over het algemeen droog.

Karin behaalde haar 3e Utje op de jumping en promoveert naar de open klasse. 

Provinciaal kampioen startersklasse Zuid Holland/Utrecht Bart van Mourik met Nero en Provinciaal Kampioen open klasse Noord Holland Linda Wets met Omen.

 

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

spel

Starters

Bart

D

7

7

5

Starters

Karin

14

D

1

1

Starters

Colinda

D

8

8

7

Open

Linda

1

2

1

4

Beginner

Erik

1

1

D

 

Voor het originele formaat van de foto klik hier.

 


 

Auteur: Ada

Zondag 23 augustus 2015 Werkgroep Behendigheid Nederlandse Kampioenschappen in Apeldoorn.

Deelnemers van onze eigen kringgroep waren: Linda met Omen, Karin met Nera en Gaya, Colinda met (leen) Vito, Bart met Nero en Marion met Jules.

Omen en Gaya waren UDHV1, Vito en Jules UDHV2 en Nero met Nera UDHV3 met betrekking tot de teams voor het kringgroep kampioenschap.

 

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

KG kamp.

Open

Linda

4

5

3

2

Starters

Karin/Gaya

3

1

8

2

Starters

Colinda

 

9

11

5

Starters

Marion

16

4

5

5

Starters

Bart

6

11

 

8

Starters

Karin/Nera

18

16

 

8

 

Karin heeft haar 2e U-tje verdiend, deze keer bij het vast parcours. Het was gezellig druk met UDHV mensen, zowel met deelnemers als toeschouwers. De sfeer was heel goed en gezellig.

Regelmatig zag ik wat mensen van de UDHV meehelpen. Hiervoor nogmaals dank. Karin eindigde op de 2e plaats in het totaal klassement bij de starters klasse en Marion (tot haar schrik) op de 3e plaats.

Kringgroep Kampioenschap 2e plaats UDHV


 

 

Auteur: Marion

Op 16 augustus j.l. hebben 3 leden van onze club bij NBG vereniging HSV de Botlek in Rozenburg hun VZH examen afgelegd en zijn allen geslaagd, te weten: Nora en Luna met 55 punten, Karin en Gaya met 54 punten, Kelly en Bo met 47 punten. Van harte gefeliciteerd dames met het behaalde resultaat. laughing Filmpjes van dit examen staan in het foto en filmalbum. Klik hier.


 

Auteur: Ada

Op 12 augustus is op de fotopagina van de club nieuwe foto's bij de clubhonden en pakwerk foto's geplaatst.


 

Auteur: Marion

Op 23 AUGUSTUS A.S. IS DE CLUB GESLOTEN in verband met het N.I.A.K. en het te houden I.B.K. Behendigheid Kampioenschap.


 

Auteur: Ada

Er is een nieuws alert (post-it) op de website bijgekomen, hier staat op aangegeven dat het Laatste Nieuws is bijgewerkt. Voor nu is het dit:

1. DRIE FILMPJES VAN BEUNINGEN IN HET FOTOALBUM...KLIK HIER

2. PAKWERK FILMPJE IN HET ALBUM 2015...KLIK HIER


 

Auteur: Ada

Zaterdag 27 juni KG Beuningen 

Deelnemers van onze eigen kringgroep waren Linda met Owen in de open klasse, Karin met Gaya en Nera, Colinda met Vito en Marion met Juuls in de startersklasse.

Karin met Gaya heeft haar eerste U-tje gehaald bij de jumping.

Marion was weer heeeel nerveus en jammer genoeg gooide Juuls een zijkant van de horde om waardoor ze onzeker verder ging. Verder heeft ze prima gelopen.

Colinda met Vito liepen prima alleen, er stond een slurf in het parcours. De slurf van KG UDHV is al een aantal jaren kapot en je ziet dit toestel niet veel meer bij de wedstrijden dus had Vito zoiets van???? wat moet ik daarmee.

 

 

 

Vast parcours

Jumping

Starters

Karin/Nera

8

8

Starters

Colinda

11

-

Starters

Karin/Gaya

4

1

Starters

Marion

-

-

Open

Linda

3

4


Auteur: Carla

Voor het aanleveren van foto's voor het UDHV fotoalbum is het volgende toegevoegd bij het menu Contact op de website:

Inzenden foto's voor op de website; (alleen voor de leden en door het Bestuur aangewezen personen)

  • via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , indien veel bestanden dan via een WeTransfer site, uiteraard met link.
  • niet groter dan 640 x 480 pixels;
  • copyright gegevens op foto; (naam fotograaf en jaartal)
  • in email vermeldden: naam evenement waar foto('s) is/zijn genomen;
  • betreft het Clubhonden foto's dan zowel naam van de hond als van de eigenaar vermeldden.
  • foto's die niet aan deze criteria voldoen, worden niet geplaatst.

Foto's komen alleen op de website na goedkeuring Bestuur UDHV.


 

Auteur: Ada

Zondag 14 juni de Interland bij OG Köln-Mulheim (Duitsland)

Dit jaar was het de buurt van Duitsland om de Interland te organiseren. Er waren totaal 45 deelnemers, 28 Duitsers 4 Belgen en 13 Nederlanders. Van onze eigen kringgroep hadden ingeschreven Linda met Omen in de open klasse en Karin met Gaya in de startersklasse. Het was warm, warm, warm. Linda liep nog steeds niet echt snel (gekneusde enkel).

Karin liep tegen een D-tje aan bij het vast parcours maar eindigde op de 14eplaats bij de jumping. Linda eindigde op de 8e plaats bij het vast parcours en op de 9e plaats bij de jumping.

 

Nederland eindige dit jaar op de 2e plaats bij het landenklassement.

 

 

 

Vast parcours

Jumping

Starters

Karin

-

14

Open

Linda

8

9


 

Auteur: Ada

Zaterdag 16 mei 2015 was de eerste wedstrijd in Nederland en wel bij KG Frisiana. Een gedeelte van de ploeg is op vrijdag al naar Leeuwarden gegaan en heeft gezellig in het hotel overnacht. Van onze kringgroep waren er 4 aanmeldingen, Linda met Owen in de open klasse en Marion met Juuls en Karin met Nera en Gaya in de startersklasse. Linda had een probleem, zij had een paar weken daarvoor haar enkel gekneusd en kon niet goed uit de voeten. Nera gooide weer vrolijk alle horden in het rond. Gaya behaalde bijna haar 1e U-tje op de jumping, ze tikte jammer genoeg 1 horde om. Juuls heeft een hele goede dag gehad, vreemde toestellen, vreemde omgeving maar haar vertrouwen groeide met het uur.

 

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

spel

Starters

Karin/Nera

15

9

8

-

Open

Linda

18

5

6

17

Starters

Karin/Gaya

6

7

3

7

Starters

Marion/Juuls

17

5

7

13

 


 

Auteur: Ada

Zondag 3 mei a.s. is de club gesloten en is er niemand aanwezig. Dit omdat het bestuur en enkele leden deel zullen nemen aan een seminar.


 

Auteur: Ada

Zaterdag 18 april was er weer een wedstrijd bij KG Geel (België) en het was gelukkig voor de eerste wedstrijd van dit jaar heerlijk weer. 
Van onze kringgroep waren er 3 aanmeldingen, Linda Wets met Owen, Karin Swinkels met Gaya en met Nera.
Nera had de dag van haar leven, het was een tijd geleden maar deze keer vlogen de horden Karin weer om haar oren. Owen liep de eerste wedstrijd weer erg goed. Karin kan heel tevreden zijn, de paaltjes aan de goede kant gingen de gehele dag prima.
 
 

 

 

Spel

Vast parcours

Jumping

spel

Open

Karin/Nera

13

12

D

 

Open

Linda

3

3

3

D

Open

Karin/Gaya

D

D

2

6

 

NIEUWS ALERT

NK Agility Apeldoorn 2018

Het verslag van het NK Agility in Apeldoorn op 26 augustus 2018 staat online! Klik hier!

 

Sponsors