Agility wedstrijd KG Eindhoven 2019

Zondag 19 mei 2019 KG Eindhoven het Provinciaal Kampioenschap.

Totaal 36 deelnemers, 2 veteranen, 2 beginners, 21 in de 1e graad.9 in de 2e graad en 2 in de 3e graad.

De deelnemers van onze eigen kringgroep waren: Karin met Gaya en Bart met Nero in de 2e graad. Kelly met Bo in de 1e graad. Linda met Emy in de 3e graad en Robert met Lizzy in de beginners.

Bij het eerste onderdeel was Linda niet aanwezig, ze kwam te laat en Emy had al een paar dagen een beetje mank gelopen dus ze ging alleen voor het vp en de jumping. Hier haalde ze weer punten voor de selectie en werd ze provinciaal kampioen Zuid Holland/Utrecht in de A3.

Bart liep goed maar net niet goed genoeg voor punten. Wel is het zo dat we hem nu eens goed op de huid gaan zitten voor de start, hij wordt echt wedstrijdwijs en dat is een nadeel voor Bart.

Kelly liep niet verkeerd, kreeg weer wat meer zelfvertrouwen bij de paaltjes en werd provinciaal kampioen Zuid Holland/Utrecht in de 1e graad. Karin begint steeds meer tegen de tunnel onder kattenloop aan te hikken. Ze kreeg ook nog een discussie met de keurmeester (ten onrechte) en werd van het parcours weggestuurd. Robert begon niet echt goed maar toen hij eenmaal de vaart erin had ging het perfect. Hij moet het echt leuk maken voor Lizzy.

Klik hier voor alle foto’s.

    VP1 VP2 Jumping Dagklassement
1e graad Kelly 13 15 12
2e graad Bart 3 6 8 6
3e graad Linda 2 2 2
2e graad Karin 7 7
Beginners Robert

Provinciaal kampioen 3e graad Zuid-Holland/Utrecht Linda Wets met Emy en

Kelly Vulto met Bo Provinciaal kampioen 1e graad Zuid Holland/Utrecht.

Plaats een reactie