Agility wedstrijd KG Beuningen 2018

De derde wedstrijd van dit jaar was bij KG Beuningen. Deelnemers van onze vereniging waren Kelly met Bo, Sabrina met Mack en Danique met Buck in de 1e graad en Linda met Emy en Bart met Nero in de 2e graad.

Het was een mooie dag, het weer was perfect voor een behendigheidswedstrijd. Vol goede moed verschenen we dan ook aan de start. Gelukkig hadden we de steun van de trouwe supporters John en Marion en natuurlijk was Ada ook aanwezig en die heeft tevens haar steentje bij heeft gedragen bij de organisatie van de wedstrijd!  

Kelly met Bo
Kelly was de eerste van onze kringgroep die moest lopen, maar ook de eerste uit de 1e graad die moest lopen. Dat zorgde voor extra zenuwen bij Kelly. Van zenuwen was bij Bo geen sprake. Hij had z’n turbo weer aan en vloog door de parcoursen heen. Kelly had Bo goed onder controle en dus liep ze super goed!! Ook de paaltjes kreeg ze steeds beter onder controle. Na een verkeerde sprong in het eerste vaste parcours dat voor een D zorgde ging de rest van de dag helemaal goed waardoor ze zich plaatste in het dagklassement. Een super mooi resultaat en er is een mooie groei zichtbaar.

Sabrina met Mack
Voor Sabrina was dit de eerste wedstrijd van dit jaar in Nederland. Dat ze in de tussentijd niet is gestopt met trainen was te zien! Mack bleef er super goed bij en was goed bij de les. Dat is ook zeker terug te zien in het resultaat, want Mack En Sabrina hebben bij de vaste parcours twee keer een 7e plaats behaald! Ook de jumping ging uitstekend en ook daar hebben Mack en Sabrina een super goed resultaat behaald, een 8ste plaats!

Danique en Buck
Ook Danique en Buck gingen goed vandaag! Buck was er goed bij en liep netjes. Op sommige stukken ging zelfs de ‘turbo’ van Buck even aan! De eerste twee vaste parcoursen leverden een D op, doordat de paaltjes niet goed gingen. Met de jumping gingen de paaltjes (na een weigering) wel goed! Kortom, weer een verbetering met de vorige keer! 

Linda met Emy 
De eerste van onze vereniging in de 2e graad was Linda met Emy. Ook Linda heeft het weer erg netjes gedaan! De eerste twee vaste parcoursen gingen zelfs zo goed dat het twee keer een 2e plaats opleverde! Ook bij de jumping gingen de twee weer als een tierelier, helaas ging er wel 1 latje af waardoor deze net niet foutloos was! Verder over de hele dag gezien wel een super mooi resultaat neergezet en afgesloten met de beruchte waterrace samen met Bart en Nero.

Bart en Nero
Ook Bart was weer van de partij met zijn hond Nero. Na flink wat problemen met Nero zijn oor, was hij gelukkig weer de oude en dat was te zien!! Nero ging vol gas door de parcoursen heen en als een slangenhond door de palen! Hij ging zelfs zo hard dat hij (helaas) een paar keer de raakvlakken miste. Maar met de jumping sloeg hij terug en liepen ze foutloos en behaalden ze een 4e plaats in de open klasse! Ook Bart en Nero hebben afgesloten met de hilarische waterrace samen met Linda en Emy! 

Kortom, we hebben een hele leuke en gezellige dag gehad met een mooi resultaat voor alle honden en geleiders! KG Beuningen, bedankt voor het mogelijk maken van deze dag!!

    VP 1 VP 2 Jumping Dagklassement
2egraad Bart/Nero 6 7 4 7
2egraad Linda/Emy 2 2 7 5
1egraad Sabrina / Mack 7 7 8 6
1egraad Kelly/Bo   13 11 11
1egraad Danique/

Buck

    13  

 

Een reactie plaatsen